IT'S ON

Breda Game City

Breda Game City is non-profitorganisatie die zich richt op het stimuleren van de videogames industrie in Breda en het creëren van een professionele, gezonde & creatieve omgeving voor de industrie.

Professioneel

Vanwege ons brede netwerk kunnen wij op maat ondersteuning bieden aan het gehele ecosysteem waar nodig.

Gezond, veilig, inclusief

We moedigen organisaties aan om een ​​gezonde, veilige en inclusieve werkomgeving toe te passen.

Creatief

We streven ernaar een ​​voorloper te zijn in het maken van hoogstaande games en het organiseren van creatieve en innovatieve evenementen.

Wat we bieden

Community

We stimuleren het gevoel van community, betaalbare werkplekken, een professionele en sociale infrastructuur, evenementen met netwerkmogelijkheden in een informele inclusieve sfeer. 

Maatwerk

Elke partij heeft zijn/haar eigen behoeften en wensen. Dankzij ons brede netwerk kunnen we hier goed op inspelen. We stimuleren zowel nieuwe als reeds gevestigde bedrijven en partijen in hun weg naar succes en groei.

Uniek denken ‘outside of the box’

In samenwerking met ons gevarieerde gecombineerde netwerk streven we naar unieke en innovatieve oplossingen en werkwijzen. Wat ons uniek maakt is ons toegankelijke, creatieve en open mentaliteit. 

Innovatieve stad

We werken nauw samen met de lokale overheid en relevante partners om een professionele, toegankelijke en internationale hub te creëren in het Zuiden van Nederland. 

Wie zijn we

Breda Game City is opgericht in 2020 door een groep experts die een gezamenlijke kans zagen in de stad Breda als mooie hub voor de videogame sector. 

Over Breda Game City

Ons doel is om Breda op de internationale kaart te zetten de wereld te laten zien wat we in huis hebben aan lokaal talent. Tegelijk zien we kans om in Breda de ideale sfeer en factoren te creëren die het mogelijk maakt voor nieuwe bedrijven om zich in deze stad te vestigen.

Team

Matthijs van de Laar

Voorzitter

René Otto

Secretaris

Prof. Mata Haggis-Burridge

Penningmeester

Sabina Dirks

Coordinator

Panji Oudsen

Coordinator

Made in Breda

Een greep uit creaties uit Breda!

Laatste nieuws

Partners en sponsoren

Subscribe to our newsletter!

Submit your company!

Submit your game!