What we do

Ons doel

“Breda op de kaart zetten als nieuwe gamestad”

Om dit doel te ondersteunen heeft de stichting een droom, ambitie voor 2030 en missie opgezet.

Droom

We willen dat Breda de nieuwste hotspot wordt in West-Europa waar de video games industrie (zowel ontwikkelaars als service-providers) hun hele leven kunnen wonen en werken. Breda is een stad waar ondernemen, innoveren, deals sluiten, kennis delen, werk vinden en een sociaal leven hand in hand kunnen gaan met als resultaat een goede mix tussen onderzoek, industrie, educatie en maatschappij.

Onze ambitie voor 2030

Meer gamestudios! Groeien richting 20 entertainment studios: 10 studios tussen 5-20 mensen en 10 studios van meer dan 20 mensen. Service providers zijn natuurlijk van harte welkom en ook ondernemers op het gebied van applied/serious games zullen deel uitmaken van het ecosysteem. 

Missie

Breda is de meest logische keuze voor een nieuwe vestiging van een studio binnen Europa. Het opzetten en onderhouden van een bedrijf in Breda is makkelijker, succesvoller en leuker dan waar dan ook.

Om ons verder te brengen richting dit doel heeft het bestuur van de stichting de behoeftes in kaart gebracht die moeten worden ondersteund om ons doel volledig te behalen.

Community

We stimuleren het gevoel van community, betaalbare werkplekken, een professionele en sociale infrastructuur, evenementen met netwerkmogelijkheden in een informele inclusieve sfeer.

Maatwerk

Elke partij heeft zijn/haar eigen behoeften en wensen. Dankzij ons brede netwerk kunnen we hier goed op inspelen. We stimuleren zowel nieuwe als reeds gevestigde bedrijven en partijen in hun weg naar succes en groei

Uniek denken ‘outside of the box’

In samenwerking met ons gevarieerde gecombineerde netwerk streven we naar unieke en innovatieve oplossingen en werkwijzen. Wat ons uniek maakt is ons toegankelijke, creatieve en open mentaliteit.

Innovatieve stad

We werken nauw samen met de lokale overheid en relevante partners om een professionele, toegankelijke en internationale hub te creëren in het Zuiden van Nederland.

Subscribe to our newsletter!

Submit your company!

Submit your game!