News

Neem deel aan onze Breda Booth tijdens gamescom 2022 (B2B)

Breda Game City is trots te kunnen aankondigen dat we een enthousiaste en getalenteerde delegatie mee mogen nemen naar een nieuwe fysieke editie van gamescom. Dankzij de Gemeente Breda zijn wij in staat deze delegatie te ondersteunen, waardoor het voor alle soorten studio’s in de regio mogelijk en betaalbaar is om een plekje in onze Breda Game City stand te bemachtigen.

Wij nodigen alle bedrijven uit Breda en de regio Breda uit om deel uit te maken van deze ervaring, waar netwerken, deals sluiten en showcasen allemaal deel van uitmaken; het tonen van uw project aan duizenden professionals in de B2B omgeving. Er zijn verschillende manieren om gamescom met ons bij te wonen. Kom meer te weten en schrijf je in via ons inschrijvingsformulier. Registratie is open tot 1 juni.

De stand van de Bredase delegatie zal meedoen en samenwerken met het Nederlands Paviljoen (van Dutch Games Association) en zo een bijdrage leveren aan het gehele Nederlandse Game Ecosysteem.

Over gamescom
gamescom, dat plaatsvindt in Keulen, is Europa’s belangrijkste vakbeurs voor computer- en videogames, en een van de belangrijkste evenementen in de game-industrie wereldwijd. Op de editie van 2019 werd een nieuw bezoekersrecord geregistreerd – 1.153 exposanten en 373.000 bezoekers – gameliefhebbers en professionals.

De komende Gamescom 2022 zal plaatsvinden als een hybride evenement tussen 24 – 28 augustus. Meer over Gamescom: https://www.gamescom.global

Dit artikel is een automatische vertaling van het Engelstalige artikel.

Recent news

Subscribe to our newsletter!

Submit your company!

Submit your game!