News

Breda Game City Booth gamescom 2021 een groot succes!

Tijdens gamescom / devcom 2021 heeft Breda Game City (BGC) een digitale stand gehost en een Bredase delegatie de mogelijkheid geboden om de conferentie bij te wonen en daarbij geweldige bedrijven uit Breda te laten zien. Twirlbound, Sassybot, Viscacha Studios, Raidflux, Stitch Heads, Van Iersel Luchtman, en andere Bredase bedrijven maakten deel uit van onze delegatie met een selectie van hun beste projecten.

Gamescom is een jaarlijks meerdaagse computerbeurs gericht op computerspellen. Het evenement wordt gehouden in Keulen, Duitsland. Tijdens het evenement laten spelontwikkelaars nieuwe games en hardware zien, maar er zijn ook diverse activiteiten op het gebied van computerspellen. Met meer dan 390.000 bezoekers in 2019 behoort gamescom tot de een van de belangrijkste evenementen in de video games industrie.

BGC’s aanwezigheid op gamescom 2021 heeft twee van de belangrijkste doelen van de stichting verwezenlijkt: het ondersteunen van Bredase videogame professionals in hun carrière en het bieden van informatie aan internationale bedrijven over de uitstekende factoren van Breda die het een perfecte stad maken om een bedrijf te vestigen.

Door deze lokale bedrijven te steunen helpen we hun internationale netwerk uit te breiden, te leren van vakgenoten en interviews te geven aan journalisten uit de video game industrie. Tijdens de conferentie heeft BGC de deelnemers de kans gegeven om hun bedrijf, producten en diensten aan een wereldwijd publiek te tonen. Met meer dan 10 gehouden sessies en meer dan 200 individuele standbezoeken geeft 100% van de deelnemers aan dat ze met succes hun internationale netwerk hebben uitgebreid.

Dit artikel is een automatische vertaling van het Engelstalige artikel.

Recent news

Subscribe to our newsletter!

Submit your company!

Submit your game!